Izvor: telegraf
11.10.2022 u 18:59
0

ILON MASK RAZGOVARAO SA PUTINOM: Direktor TESLE je OVO PREDLOŽIO! (FOTO)

Ilon Mask razgovarao je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pre no što je na Tviteru objavio svoj mirovni plan za rat u Ukrajini, navodi se u izveštaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mirovni predlog generalnog direktora Tesle uključivao je predaju ukrajinske teritorije Rusiji.

Pretplatnicima grupe Eurasia poslat je izveštaj u kojem je Ijan Bremer napisao da mu je Mask rekao da je ruski predsednik „spreman da pregovara“ ako poluostrvo Krim ostane u ruskim rukama. 

Drugi uslovi su uključivali da Ukrajina zadrži trajnu neutralnost i da Ukrajina prizna rusku aneksiju Luganska, Donjecka, Hersona i Zaporožja.

Bremer izveštava da je Mask rekao da mu je Putin rekao da će ovi ciljevi biti postignuti „bez obzira na sve“.

Prethodno ove godine, Mask je izazvao Putina na „jedinstvenu borbu“. Ovog meseca je tvitovao „prošle godine smo razgovarali putem video konferencije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter