Izvor: HappyBSC
29.03.2022 u 12:50
0

INCIDENT NA PREGOVORIMA U ISTANBULU – VOTKA NA STOLU? Ova stvar napravila je totalnu POMETNJU, Medinski ostao u ŠOKU (VIDEO)

U Istanbulu su u toku pregovori ruske i ukrajinske delegacije. Ovo je novi pokušaj da se smiri sukob u Ukrajini koji traje više od mesec dana.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prihvatio je da bude domaćin pregovora. Međutim, na pregovorima dogodio se mali zbunjujući incident.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Već su počeli da cure detalji i zahtevi koje su delegacije iznele na sastanku. Isplivao je i snimak s početka pregovora u kom se vidi da na stolu pregovarača nije bilo vode, kao što to obično biva.

To što nije bilo flašica sa vodom, prethodilo je velikoj pometnji. Naime, na stolu stajale su flašice sa dezinfekcionim sredstvom, a baš one zbunile su ruskog pregovarača Medinskog.

Medinski je čak uzeo flašicu antiseptika i u čudu pogledao, a na to je reagovao David Arahamija, koji mu je rekao da to nije votka, već antiseptik koji se zbog koronavirusa nalazi na svim stolovima.


*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter