Izvor: HAPPY BSC
08.12.2022 u 21:39
0

„Interes SAD je da Rusija „ISKRVARI“ u Ukrajini“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o dešavanjima koja su obeležila 288. dan rata u Ukrajini.

Naši sagovornici na ovu temu bili su:  pukovnik Dragan Krsmanović, Dragan Stanojević –pokret „Rod“ i politikolog Aleksandar Pavić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trenutno najaktuelnija dešavanja koja se tiču rata jesu eventualni pregovori koji možda mogu uslediti. Da li je to nastupilo vreme za razgovore i da li trenutne konekcije između SAD i Rusije predstavljaju uvod za pregovore, nešto više o tome govorili su naši gosti u večerašnjoj emisji. 

 – Čim Zapad biva zainteresovan za pregovore, odnosno pušta „probne balone“ oko pregovora,  to znači da im je opozicija oslabila, to je jedini razlog. Sad počinje da se vidi ono o čemu ovde u emisiji govorimo mesecima. Oni više nemaju ništa, ni artiljeriju, ni oružje, počinju da bivaju svesni da nije lako izaći na kraj. Svesni su da Rusija ima velike kapacitete da započne ofanzivu. Čim nema uspeha, onda ide odmah, ajmo primirje, pregovore i ostalo. Oni hoće da se Rusija povuče, ali je jasno da Rusija tu neće nikako popustiti. Da Krim ostane, a da se odreknu Dombasa, to se neće sigurno desiti. Rusija neće sada biti kooperativna, jer su do sada videli da se sa Zapadom ne može istinski pregovarati, zato što se oni ne drže nijednog pregovora. Rusi neće da nasednu na trikove Zapada, to je sigurno, rekao je politikolog Pavić.  

Pavić je na kraju dodao da je Rusija spremna za ovaj rat više nego ceo Zapad. 

Izjava Merkelove koja je izazvala veliku pažnju javnosti, prema rečima Dragana Stanojevića može se dvostrano tumačiti, ali da se iz nje svakako potvrđuje sve ono što je Putin već govorio do sada. 

– Izjava Merkelove se dvostrano tumači, s jedne strane može se shvatiti kao priznanje da je i ona bila saučesnik lažnih Minskih dogovora, što znači da Zapad od samog početka, i sa njenim učešćem, ide na prevaru u odnosu sa Rusijom, i da oni odavno ustvari spremaju ukrajinsku armiju za rat protiv Rusije. To samo potvrđuje sve ono što je Putin već govorio. Sve su ovo samo taktički potezi, relanosti ovde nema, realnosti će biti tek onda kada budu ispunjeni uslovi koje je postavila Rusija. Svi su oni sluge takozvanog Velikog Brata, istakao je gospodin Stanojević. 

„Ovo sada je samo frontovski rat, prava velika OFANZIVA desiće se početkom naredne godine“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Pukovnik Dragan Krsmanović se osvrnuo na to kako je zapravo Ukrajina izgledala pre rata, i koliko se ona promenila u odnosu na prošle godine.  

– Merkelova je u pravu kada kaže da Ukrajina više nije ona zemlja kakva je bila 2014. godine. Pretrpela je strašne posledice, vidimo da je ostala bez mnogih teritorija, izgubila je mnogo ljudi, bilo je mnogo razaranja, ima previše izbeglica, ako je to bio njihov cilj, onda su uspeli u tome. Da su iskreno pristupili tim pregovorima i završili to pre početka ozbiljnih borbi sve bi bilo drugačije, ali oni su se ponašali kao što se i inače Zapad ponaša u takvim situacijama, njih ne zanima mir, njima su cilj kontrolisani sukobi. Moramo u ovom trenutku  znati da je interes SAD da Rusija iskrvari u Ukrajini. Njih sam rezultat rata ne interesuje previše, ko je gde i na kojoj strani, njima je to nebitno. Ove priče oko eventualnih pregovora su samo politički manevar. Zapadu se posle ovakvih izjava ne može verovati, mada njima ni pre ovoga niko nije verovao, zaključio je pukovnik Krsmanović. 

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter