Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 07:47
0

INTEZIVNI PREGOVORI: Zemlje G7 i Australija dogovorile se da odrede fiksnu cenu ruske nafte

Zemlje G7 i Australija dogovorile su se da odrede fiksnu cenu ruske nafte, prenosi Rojters pozivajući se na svoje izvore.

Zvaničnici SAD i predstavnika grupe G7 bili su u intenzivnim pregovorima prethodnih nedelja o planu da se odredi ograničenje na cenu ruske nafte, koje bi trebalo da stupi na snagu 5. decembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

G7 time želi da se osigura da sankcije EU i SAD, koje imaju za cilj da ograniče Moskvu da finansira napad na Ukrajinu, ne „uguše“ globalno tržište nafte.

MINISTRI G7 DANAS U NEMAČKOJ: Podrška Kijevu glavna tema na sastanku

Gornja cena nafte još nije određena, ali bi to trebalo da bude jasnije narednih nedelja, više izvora je reklo Rojtersu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter