Izvor: Tanjug
09.10.2022 u 09:57
0

ISPORUKA MOĆNIJEG NAORUŽANJA KIJEVU BILA BI CRVENA LINIJA ZA RUSIJU: Poliščuk izjavio da sve to pretvara SAD u učesnike u sukobu!

Visoki ruski diplomata Aleksej Poliščuk izjavio je danas da bi eventualna isporuka dalekometnog ili oružja velike razorne moći Kijevu bila crvena linija za Rusiju.

– Što se tiče crvenih linija, već smo ih označili. Pre svega, to su isporuke dalekometnog ili moćnijeg naoružanja Kijevu – izjavio je Poliščuk, prenosi Tass.

Dodaje da će Rusija doneti konkretne mere odgovora na akcije SAD i njihovih saveznika koji snabdevaju oružjem Kijevski režim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Poliščuk navodi i da SAD pomažu Ukrajini u regrutovanju stranih plaćenika i daju smernice o borbenim dejstvima.

– Sve to pretvara SAD u učesnika u sukobu. Mnogi zapadni eksperti veruju da SAD vode proksi rat protiv Rusije u Ukrajini – rekao je diplomata.

Poliščuk ističe da je Vašington angažovao i svoje saveznike, podstičući ih da pošalju naoružanje Ukrajinu.

ZAHAROVA PORUČILA: „Blinkenova izjava u suprotosti sa politikom SAD“

– Francuska i Nemačka će povećati vojnu i tehničku pomoć – rekao je on.

Protekle nedelje Američki predsednik Džozef Bajden rekao je u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti još 625 miliona dolara vojne pomoći za Kijev, uključujući lansere za raketni sistem visoke pokretljivosti, preneo je Rojters.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter