Izvor: Tanjug
12.09.2022 u 10:26
0

Isporuke prirodnog gasa iz Rusije u Evropu duž ključnih ruta od jutros stabilne, ali je jedan gasovod ostao zatvoren!

Isporuke prirodnog gasa iz Rusije u Evropu duž kljucnih ruta bile su stabilne jutros, dok je gasovod Severni tok 1 ostao zatvoren.

Ministri Evropske unije bez dogovora o najvišim cenama za ruski gas!

Tokovi prirodnog gasa kroz gasovod Jamal-Evropa do Poljske iz Nemacke bili su stabilni.

Izlazni tokovi na mernoj tački Malnov na nemačkoj granici iznosili su 5.602.192 kVh/h u periodu između 08.00 i 09.00, što je mala promena u odnosu na ranije, pokazali su podaci operatera gasovoda „Gascade“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je zatvorila Severni tok 1 ka Nemačkoj 31. avgusta prvo zbog održavanja, a onda i kvara i nemogućnosti da se, usled sankcija, izvrše popravke stanice kod Sankt Peterburga.

Ruski „Gasprom“ je danas saopštio da će isporučiti 42,4 miliona kubnih metara gasa Evropi preko Ukrajine, što je nepromenjena količina u odnosu na juče.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter