Izvor: Sputnik Srbija
06.06.2022 u 18:01
0

IZ KINE PORUČUJU: Sankcije nisu rešenje, Evropljani će se suočiti sa OVIM PROBLEMIMA

Nove sankcije Rusiji ne olakšavaju situaciju u Ukrajini, a Evropa i ceo svet za njih plaćaju visoku cenu, izjavio je portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Džao Liđijan komentarišući šesti paket evropskih sankcija Rusiji.

„Činjenice dokazuju da sankcioni pritisak nije pravi način za rešavanje ukrajinske krize. Velike i neselektivne sankcije koje su neke zemlje uvele Rusiji nisu ni najmanje ublažile situaciju u Ukrajini, naprotiv, Evropa i svet platili su za njih visoku cenu“, rekao je diplomata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKE SNAGE ZAVRŠAVAJU OSLOBAĐANJE OVOG GRADA U DNR: Ukrajinski ekstremisti minirali povlačenje regularne ukrajinske vojske, a EVO I KAKO!

Prema njegovim rečima, sa daljom eskalacijom sankcionog pritiska, stanovnici evropskih zemalja suočiće se sa novim poteškoćama, kao što su inflacija i nezaposlenost, a svet će morati da se suoči sa ozbiljnim problemima, kao što su energetska i prehrambena kriza.

Evropska unija objavila je u službenom glasniku šesti paket antiruskih sankcija koji uključuje, između ostalog, postepeno uvođenje embarga na uvoz nafte iz Rusije. Zabrana će uticati samo na isporuke morem, a nafta koja dolazi preko naftovoda „Družba“ nije ograničena. Do kraja godine EU očekuje da će odustati od skoro 90 odsto uvoza ruske nafte.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter