Izvor: Kurir.rs/RIA Novosti
29.01.2023 u 18:49
1

Iza napada dronovima na Iran stoji IZRAEL, očekuju se novi udar zbog saradnje Teherana sa Rusijom!

Osim toga, prema izveštajima ovog medija, izraelski i američki zvaničnici razgovaraju o novim načinima za rešavanje pitanja razvoja saradnje Irana i Rusije.

Izrael stoji iza napada dronovima na fabriku iranskog Ministarstva odbrane u gradu Isfahanu, piše Volstrit džornal, pozivajući se na američke zvaničnike.

IZRAEL NAJAVLJUJE TAJNU POMOĆ UKRAJINI! „Tel Aviv pomaže Kijevu iza kulisa, više nego što se zna“

Izrael je pokrenuo tajni udar na odbrambeni kompleks u Iranu“, navodi se u članku i napominje da je ovo prvi poznati napad otkako je Benjamin Netanjahu ponovo postao premijer zemlje.“

Osim toga, prema izveštajima ovog medija, izraelski i američki zvaničnici razgovaraju o novim načinima za rešavanje pitanja razvoja saradnje Irana i Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Očekuje se da nova Netanjahuova vlada neće Ukrajini pružiti vojnu podršku. Ali će nastaviti da izvodi tajne udare protiv iranskog nuklearnog i vojnog programa“, navodi se u publikaciji.

Prema iranskoj novinskoj agenciji IRNA, mini-dronovi su sinoć napali skladište municije u Isfahanu. Jedan od dronova je oboren protivvazdušnim oružjem, druga dva je vojska presrela i digla u vazduh. U magacinu je pričinjena manja šteta, a izveštaja o žrtvama i žrtvama nije bilo.

Kasnije je TV kanal Al Arabija, pozivajući se na izvore, javio da je u napadu u Isfahanu učestvovala američka letelica, a njena meta je bilo skladište balističkih projektila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Iza napada dronovima na Iran stoji IZRAEL, očekuju se novi udar zbog saradnje Teherana sa Rusijom!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter