Izvor: Alo.rs
30.10.2022 u 13:41
0

IZJAVA LAVROVA IZNENADILA SVE: Putin spreman da pregovara!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov potvrdio je da je predsednik Vladimir Putin i dalje spreman za razgovore o Ukrajini.

Ruski šef diplomatije je to izjavio na snimanju dokumentarnog filma „Svet na ivici. Lekcije iz karipske krize” na Prvom kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Spremnost Rusije, uključujući njenog predsednika, za pregovore o Ukrajini ostaje nepromenjena. Uvek smo spremni da saslušamo koje predloge naši zapadni partneri imaju za smanjenje tenzija, rekao je Lavrov.

„RUSIJA POTENCIRA IGRE GLADI“ Kuleba: Sedam miliona ljudi ostaće bez hrane

Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov predložio novu platformu za pregovore Vladimira Putina i američkog lidera DŽozefa Bajdena. On je rekao da bi pregovori između dva predsednika mogli da se održe samo ako SAD žele da čuju Rusiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter