Izvor: sputniknews.com
20.04.2022 u 17:41
0

Izveštaj Stejt deprtmenta o ljudskim pravima sastavljen sa neosnovanim optužbama na račun zemalja koje su na neprijateljskom spisku SAD!

Moskva smatra neosnovanim optužbe na račun Rusije u izveštaju o ljudskim pravima američkog Stejt departmenta, istakla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

„Izveštaj Stejt departmenta o ljudskim pravima u svetu tradicionalno je sastavljen kategorički sa neosnovanim optužbama, pre svega naravno na račun zemalja, koje su SAD stvorile i unele na svoj virtuelni spisak protivnika. Naravno, značajan deo, odnosno 93 stranice, posvećen je našoj zemlji“, objasnila je diplomata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA IZNELA OZBILJNE OPTUŽBE: Taoce u Ukrajini drže neonacisti koje je obučio NATO!

Zaharova smatra da su ocene koje SAD iznose o stanju ljudskih prava u Rusiji predvidive, a da se principi po kojima se sastavlja izveštaj odnose se na to da li te zemlje prate kurs Vašingtona ili vode nezavisnu politiku, od čega zavisi njihova ocena kao dobra ili loša.

„Na taj način, krug onih koji su kažnjeni, kao i niz primedbi, za koje se može reći da su kliše, upućenih kažnjenima, mogu se unapred predvideti. Očigledno je da takve propagandne vežbe imaju za cilj da stvore pogodan izgovor u pogledu ljudskih prava za mešanje u unutrašnje stvari suverene države“, dodala je portparolka.

Podsetimo, portparol Pentagona Džon Kirbi izjavio je ranije da Vašington ne isključuje mogućnost da bi Ukrajina u budućnosti mogla da zatraži dodatnu artiljeriju, te da će SAD učiniti sve što mogu da udovolji njenim zahtevima.

Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden odobrio novu vojnu pomoć za Ukrajinu u iznosu od 800 miliona dolara. Pentagon je objavio da će ona obuhvatiti artiljerijske sisteme, municiju, oklopne transportere i helikoptere.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter