Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 10:13
0

Japanski premijer Fumio Kišida pozvao na „MOMENTALAN PREKID“ kineskih vojnih vežbi usmerenih ka Tajvanskom moreuzu!

Japanski premijer Fumio Kišida pozvao je na „momentalan prekid“ kineskih vojnih vežbi usmerenih ka Tajvanskom moreuzu.

Kišida je nakon sastanka sa američkom zvaničnicom Nensi Pelosi u Tokiju rekao da je Japan apelovao na momentalni prekid vojnih vežbi, koje je opisao kao „ozbiljan problem koji utiče na nacionalnu bezbednost Japana i njegovih građana“, preneo je „Gardijan“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV DONEO ODLUKU ALI POD POSEBNIM USLOVIMA: „Rusija spremna za razgovor o razmeni zatvorenika sa SAD…“

Rojters citira američkog ambasadora u Japanu Rama Emanuela koji je rekao da je „jasno da će američko-japanski savez stajati snažno, rame uz rame, da brani zajedničke interese i vrednosti“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter