Izvor: BSC Happy
14.03.2023 u 13:18
0

JEDNOSTAVNOST DECENIJSKOG POGLAVARA: 10 godina pape Franje

Papa Franja u ponedeljak obeležava 10 godina poglavara Rimokatoličke crkve slaveći misu sa kardinalima u kapeli vatikanskog hotela Santa Marta u kojoj je živeo od svog izbora.

Кada je u nedelju papa snimljen u njegovoj rezidenciji, upitao je: „Šta je podkast?“ Кada mu je to objašnjeno, rekao je „Lepo. Hajde da to uradimo“.

Bivši kardinal Horhe Mario Bergoljo je nastojao da jednostavnost projektuje u veliku ulogu i nikada nije preuzeo papske stanove u Apostolskoj palati koje su koristili njegovi prethodnici, rekavši da više voli da živi u okruženju zbog svog „psihološkog zdravlja“.

PAPA FRANJA ŽELI RAZGOVOR SA PUTINOM: Još jednom pozvao na mirhttps://happytv.rs/svet/papa-franja-zeli-razgovor-sa-putinom-jos-jednom-pozvao-na-mir/552488/

Uporna bolest kolena primorala je Franju da naizmenično koristi štap i invalidska kolica, ali izgleda da je dobrog opšteg zdravlja. „Crkva se ne vodi kolenom, već glavom“, navodno je rekao svom pomoćniku nakon što je prošlog maja prvi put počeo povremeno da koristi invalidska kolica u javnosti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter