Izvor: Tanjug
18.03.2023 u 11:26
2

STOLENBERG NE ODUSTAJE OD JASNOG NARATIVA: „Pregovori u Ohridu su važni, Vučić i Kurti treba da budu konstruktivni!“

Njegove reči uvek nađu na oštru polemiku.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio je danas da su pregovori između Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije važni i apelovao na srpskog predsednika Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da budu konstruktivni u dijalogu.

NAPAD NA FINSKU ILI ŠVEDSKU? Stoltenberg: „Nezamislivo da NATO ne odgovori!“

„Dogovori pod okriljem EU u Ohridu su bitni i očekujem od predsednika Srbije i Aljbina Kurtija da budu konstruktivni i naprave napredak. Ovo je ključno za dugotrajnu stabilnost i budućnost regiona u Evropi i evroatlantskoj strukturi“, naveo je Stoltenberg na Tviteru.

Generalni sekretar NATO je dodao da će KFOR „nastaviti da radi na tome da na Kosovu bude situacija stabilna i miroljubiva“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “STOLENBERG NE ODUSTAJE OD JASNOG NARATIVA: „Pregovori u Ohridu su važni, Vučić i Kurti treba da budu konstruktivni!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter