Izvor: Novosti
15.10.2022 u 16:46
0

JEZIVO OTKRIĆE: Uhapšen vlasnik marketa koji je silovao i podvodio devojčicu (12), njena majka takođe završila u zatvoru!

Grčka javnost je šokirana saznanjima koje objavljuje grčka policija posle otkrića da je Ilijas Mihos (53), vlasnik mini marketa u kvartu Kolonos, u centru Atine, sistematski silovao i podvodio 12-godišnju ćerku žene koja je zaposlena kao čistačica u njegovom marketu.

Mihos je uhapšen i, posle prvog izjašnjavanja da se ”sve događalo sa pristankom devojčice”, koristi pravo da se brani ćutanjem.

Uhapšena je i majka devojčice (37), s obzirom na sumnju da je vremenom saznala da Mihos organuzuje mrežu klijenata, ali nije učinila ništa da spreči da joj se dete prostituiše.

Javnost je zgrožena činjenicom da je, po svemu sudeći majka aktivno učestvovala u zločinu, s obzirom da su na njenom računu otkrivene Mihosove uplate. Time se njena telefonska poruka ”nećeš preživeti zbod ovoga što si radio mojoj devojčici”, tumači samo kao eventualni alibi od buduće optužbe da je i sama podvodila rođeno dete.   

U zatvor je dospeo i Janis Sofijanidis (42), otac troje dece, koji je priznao da je više puta ima seksualne odnose sa devojčicom i da je svaki put platio 50 evra, po dogovoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saznalo se i da je skandal otkriven tako što su tetka i stric devojčice primetili da ima novi skup mobilni telefon. Kada su pregledali poruke u telefoni bili su frapirani.

Tražili su od majke da odmah alarmira policiju, a kada je odbila, tetka je stupila u kontakt sa Odeljenjem za borbu protiv pedofilije.

Tako je klupko počelo da se odmotava, usledila su hapšenja, kao i saznanja da je preko mreže skajp formirana grupa pedofila sa 213 profila, od kojih je 15 već imalo kontakt sa 12-godišnjom devojčicom.

Evidentirano je da je i jedan bračni par bio na spisku budućih klijenata. Iako nema zvanične potvrde, procurilo je svedočenje devojčice da joj je Mihos navodno pretio pištoljem kada je jednom prilikom odbila da izvrši naređenje.

ČLANOVI PORODICE JE SILOVALI I ZAPALILI! Nesrećna indijska devojčica u kritičnom stanju

– Dajem ti pare, dobijaš hranu, možeš da se obučeš kako želiš, ne igraj se sa mnom, znaš da mogu svašta da uradim – navodno je pretio Mihos.

Inače, porodica nesretne devojčice živi u bedi. Osmoro dece se prehranjuje od majčine male nadoknade. Najstarija je devojka od 19 godina, a osim 12-godišnjakinje, tu su i šestorica mlađih dečaka.

Prema tvrdnji brata, koji se uključio u razotkrivanje afere,  otac porodice je dugogodišnji zavisnik od opijata, a pokazuje i ”sklonosti ka kriminalu”

Grčki mediji pišu o tome da je prvooptuženi Ilijas Mihos, član vladajuće Nove demokratije, veoma blizak crkvenim krugovima, eksponiran kao desničar čvrstih ubeđenja. Supruga, od koje se po hitnom postupku razveo 4.oktobra, kada su vesti počele da cure, radila je u  atinskoj opštini. Mediji navode da je gradonačelnik Kostas Micotakis po hitnom postupku udelio otkaz službenici sa očiglednom namerom da se ogradi od bilo kakve veze sa skandalom koji je šokirao zemlju. 

Grčka sa strepnjom očekuje nova saznanja o skandalu koji se nikada nije dogodio u ovoj zemlji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter