Izvor: Kurir.rs
12.05.2023 u 16:23
0

JUTJUBER NAMERNO SRUŠIO AVION ZBOG VIŠE PREGLEDA: Iz letelice skočio padobranom i pustio je da padne, preti mu ROBIJA (VIDEO)

Američki tužioci saopštili su da će se Džejkob izjasniti krivim za uništavanja i prikrivanja sa namerom da omete saveznu istragu, jer je očistio mesto pada aviona

Američkom jutjuberu Trevoru Džejkobu, koji je namerno srušio sportski avion kako bi dobio što više pregleda, preti kazna od 20 godina zatvora.

Video do sada ima 2,9 miliona pregleda, ali je Džejkob optužen pred sudom u Kaliforniji.

Prilikom priznanja krivice, Džejkob je izjavio da je video bio deo ugovora o sponzorstvu proizvoda.

Trevor Džejkob, 29-godišnji pilot i padobranac, objavio je snimak pada aviona na Jutjubu u decembru 2021. godine, rekavši da je u pitanju nesreća.

U novembru 2021, Džejkob je poleteo sa aerodroma u Santa Barbari u Kaliforniji solo letom, sa kamerama postavljenim u avionu. Uz kamere, sa sobom poneo padobran, kao i selfi-štap.

On „nije nameravao da stigne na odredište, već je umesto toga planirao da se katapultira tokom leta i snimi sebe kako se spušta padobranom na zemlju i svoj avion kako se ruši“, saopštilo je američko tužilaštvo za centralni okrug Kalifornije.

Avion se srušio u šumu Los Padres 35 minuta nakon poletanja. Džejkob je otišao do tog mesta i uzeo snimak.

Neki gledaoci Jutjuba bili su skeptični prema snimku nesreće, napominjući da je Džejkob već imao padobran na sebi i da nije ni pokušao da bezbedno spusti avion.

On je nesreću prijavio Nacionalnom odboru za bezbednost saobraćaja, koji je saopštio da je bila njegova odgovornost za očuvanje olupine.

Džejkob je kasnije tvrdio da ne zna lokaciju pada, iako je tamo otišao helikopterom i uklonio olupinu koju je kasnije uništio, navodi se tekstu priznanja krivice. Očekuje se da će se on pojaviti pred sudom u narednim nedeljama, a BBC navodi da mu je prošle godine oduzeta pilotska dozvola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter