Izvor: BSC Happy
23.01.2023 u 17:58
0

JUŽNA AFRIKA STALA UZ RUSIJU I KINU: „Održavanje vojnih vežbi sa prijateljskim zemljama je sasvim prirodna stvar!“

Ministarka spoljnih poslova Južne Afrike odgovorila je na kritike rekavši da je održavanje vojnih vežbi sa „prijateljima“ „prirodni tok odnosa“.

Ministarka spoljnih poslova Južne Afrike Naledi Pandor je dala svoje komentare tokom sastanka sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovom, koji je nedavno bio u poseti Južnoj Africi.

Jedan neimenovani južnoafrički zvaničnik saopštio je da će Lavrov nakon toga posetiti Esvatini, Bocvanu i Angolu.

SKANDAL U UKRAJINSKOM MINISTARSTVU ODBRANE: Zelenski se drži za glavu – najavio hitne mere!

Južna Afrika je jedan od najvažnijih saveznika Rusije na crnom kontinentu.

Južna Afrika kaže da je nepristrasna po pitanju ukrajinskog sukoba i da se uzdržala od glasanja o rezolucijama UN o ratu.

Zbog bliskih prijateljskih veza sa Moskvom, ona će biti domaćin zajedničke vežbe sa Rusijom i Kinom na svojoj istočnoj obali od 17. do 27. februara.

-Sve zemlje izvode vojne vežbe sa prijateljima širom sveta. To je prirodan tok odnosa -rekla je Pandor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter