Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 08:23
0

KADIROV DOBIO POJAČANJE: Čečeni rešeni da „uklone trulež“ koja teroriše stanovništvo Donbasa već osam godina (VIDEO)

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegramu da se još 300 dobrovoljaca iz Groznog priključilo specijalnoj operaciji u Donbasu i Ukrajini u okviru treće etape.

LIDER ČEČENIJE NAJAVIO TOTALNI NAPAD RUSA NA DONBAS I KIJEV! Zauzećemo sve, to vam GARANTUJEM, nema više povlačenja

– Među njima nisu samo Čečeni, već i predstavnici drugih nacionalnosti iz regiona Rusije. Pod zastavom borbe protiv fašističkih zlih duhova u Ukrajini postoji udruženje patriota Rusije. Ovo ne može, a da ne raduje. Naši vojnici su odlično raspoloženi i odlučni da se izbore sa truleži koja teroriše stanovništvo Donbasa već osam godina – poručio je Kadirov. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter