Izvor: Tanjug
05.06.2022 u 15:25
0

KADIROV NAJAVIO NOVU TAKTIKU Lider Čečena će postaviti video-dokaze „uništavanja nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme“! (VIDEO)

Lider Čečena Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram nalogu novu poruku kojom kritikuje ukrajinski režim da daje samo usmene izjave ili beleške na neutralnoj pozadini.

On je kao dokaz svojih tvrdnji da ruska specijalna vojna operacija napreduje i da će napredovati ubrzano najavio video-materijale koji potvrđuju uništavanje „ukrajinskih nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinske laži moraju nestati! U vrlo bliskoj budućnosti, kao što sam ranije rekao, ruske snage će koristiti novu taktiku i svakodnevno će se postizati efikasniji i brži rezultati u izvođenju specijalne operacije. Kao potvrdu svojih izjava postaviću video-dokaze uništavanja nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme. Za razliku od banderovske hunte, koja daje samo usmene izjave ili beleške na neutralnoj pozadini, i koja je dobro uspela u takvoj „nauci“ kao što je boltologija, ja ću ne samo ispričati, već pokazati i dokazati. Činjenice i dokazi! Ovo je tek početak! Ovo je cveće, uskoro će biti bobica. Satane, Bandera i nacisti – očekujte iznenađenja!„, napisao je Kadirov uz svoju objavu.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter