Izvor: Novosti
09.02.2023 u 17:32
0

KADIROV OŠTRO NA GENERALA SOBOLEVA: „Ako se neko sprema da izgubi rat neka se odmah preda Poljacima“

Čečenski lider Ramzan Kadirov na svom Telegram profilu komentarisao je postupke određenih generala, ali ovaj put akcenat je stavio na generala Viktora Soboleva.

– Znate, za mene je reč ‘general’ oduvek asocirala na tvrdoću granita, karakter gvožđa i iskrenu direktnost. Ali sada naiđem na neke oficirske komentare na moje izjave koji se mogu uporediti sa ‘pozom noja'“.

Kadirov je kazao da je general Sobolev, komentarišući njegovo mišljenje o potrebi borbe protiv satanizma na teritoriji Poljske i cele Evrope, najavio opasnost od početka Trećeg svetskog rata.

„Ukrajina je ostvarila impresivan napredak na putu ka EU!“ Poruka predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen

– Ne razumem. Da se plašimo Trećeg svetskog rata ili da štitimo interese ruskog naroda? Ili ko nam dođe sa sabljom, hoće li sa sabljom mirno otići“, upitao je Kadirov i dodao:

– Desetine zemalja koje sebe bahato nazivaju ‘svetskom zajednicom’, članice NATO-a i EU, obezbeđuju kijevskom fašističkom režimu granate, rakete koje padaju na glave civila u ruskim gradovima. Oni granatiraju naše teritorije.

BAJDEN PREKRŠIO DIPLOMATSKE PROTOKOLE: Oštra reakcija Kine na navode američkog predsednika o Si Đinpingu

Dodao je da su stanovnici četiri regiona održali referendum, nadajući se hrabrosti i odlučnosti generala, a ne sramnoj pokornosti Evropi.

– Ako se još neko, pored Soboleva, u svojim mislima unapred sprema da izgubi rat, onda neka se odmah preda Poljacima, a ne da vodi proevropske razgovore, podrivajući autoritet ruske vojske i cele države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter