Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 15:20
1

KADIROV S PODSMEHOM ODGOVORIO NA PRETNJE „Toliko sam se uplašio da nisam znao gde da se sakrijem. Već tražim bunker!“

Šef Čečenije Ramzan Kadirov odgovorio je ukrajinskom nacionalisti i lideru desničarske radikalne organizacije C14 Jevgeniju Karasu, koji je zapretio raketnim napadima na Grozni.

„Ovde sam pročitao izjavu neke pertle da će njihove rakete stići do Groznog. Toliko sam se uplašio da nisam znao gde da se sakrijem. Već tražim bunker“, podsmevao se Kadirov na snimku objavljenom na svom Telegram kanalu.

ŠOLC POZVAO NA UZDRŽANOST Nemački kancelar govorio o istrazi eksplozija na Severnom toku, evo šta je poručio zvaničnicima!

Kadirov je naglasio da će ruska vojska nastaviti da pronalazi i uništava naciste u Ukrajini.

„Naše granate će doći do vas. A vaše će ostati kod kuće. A vi ćete umreti od svojih granata i projektila, ako ih imate“, zaključio je Kadirov.

Ranije je savetnik kabineta predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog Mihail Podoljak zapretio udarom na Moskvu, Sankt Peterburg i Jekaterinburg.

Deputat Državne dume iz regiona Krim Mihail Šeremet nazvao je takve izjave kijevskih zvaničnika šizofrenijom.

On je dodao da će svi agresivni planovi ukrajinske strane biti oštro suzbijeni.
*

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KADIROV S PODSMEHOM ODGOVORIO NA PRETNJE „Toliko sam se uplašio da nisam znao gde da se sakrijem. Već tražim bunker!“”

  1. Kadirov je sila u RUSIJI 🇷🇺,a za Ukrajinu Kadirov se nasmeje izjavama Volodimira Zelenskog koji nije ni dobar glumac ,a kamoli da vodi jednu veliku zemlju Ukrajinu popušio je u UKRAINI V.zelenski 😂

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter