Izvor: Tanjug
09.08.2021 u 07:43
0

KAMENJEM NA POLICAJCE: Protestvovali građani Poljske zbog smrti zatvorenika u pritvoru

 Ogorčeni građani Lubina, grada na zapadu Poljske, bacali su u nedelju kamenje, cigle i druge tvrde predmete na policijsku stanicu u znak protesta zbog nedavne smrti jednog čoveka tokom boravka u policijskom pritvoru.

VAŽNO:

RADOJIČIĆ: „Nema razloga za PANIKU, ali ima za OPREZ! Požar u Vinči je POD KONTROLOM!“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na naplatnim rampama auto-puteva

SRPSKI VATROGASCI KRENULI KA EVIJI! Svi jedva čekaju da se ugasi požar!

DRAMA NAŠIH TURISTA NA EVIJI! Evakuisano 200 srpskih turista-noć proveli na trajektima! (VIDEO)

Poljski mediji izvestili su da se oko 200 ljudi okupilo ispred policijske uprave u gradu Lubin, paleći sveće, ali je u jednom trenutku je oko 30 demonstranata upalo u zgradu policije zbog čega su pripadnici snaga bezbednosti upotrebili suzavac.

Demonstranti su posle intervencije policije poceli da bacaju boce i druge predmete na i policajce i na zgradu, razbijajući prozore, a potom su zapalili kantu za smeće, koju su kasnije ugasili vatrogasci.

Policija je saopštila da je nekoliko policajaca povredeno, kao i da je privedeno nekoliko desetina demonstranata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter