Izvor: Tanjug
16.07.2021 u 16:58
0

KANADA OTVARA GRANICE za kompletno vakcinisane!

Kanada bi do septembra trebalo da otvori svoje granice za kompletno vakcinisane putnike iz svih zemalja, izjavio je danas kanadski premijer DŽastin Trudo, a prenosi Bi-Bi-Si.

PROČITAJTE JOŠ:

METEOROLOG NAJAVIO: Evo kada nas očekuje još padavina

SELAKOVIĆ PORUČIO IZ BEČA: Ne vidim bolji način od dijaloga

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena!


On je, na sastanku sa kanadskim regionalnim liderima, rekao da će, ako se nastave trenutni trendovi, “Kanada biti u mogućnosti da do početka septembra dočeka kompletno vakcinisane putnike iz svih zemalja”.

Međutim, ako bi se ovim planovima zabranilo nevakcinisanim putnicima da uđu u Kanadu, to bi moglo da izazove ozbiljne kontroverze, ocenjuje Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter