Izvor: Tanjug
03.06.2023 u 16:52
0

KIJEV NAPADA MAĐARSKU JER ŽELI RAT: EVO KOJI JE ODGOVOR SIJARTA

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto poručio je danas da se rat u Ukrajini ne može rešiti na bojnom polju.

 – Svi konačno treba da shvate da ovaj rat ne može da se reši na bojnom polju – napisao je Sijarto na Fejsbuku i istakao da se do dogovora može doći samo za pregovaračkim stolom.

On je dodao da su ukrajinski političari napali premijera Mađarske Viktora Orbana nakon što je ponovo pozvao na postizanje mira, što je pre moguće.

UPRKOS KIŠI ČELIKA: KIJEV ZAPOČINJE KONTRAOFANZIVU?

– Nema ničeg novog u tome. Političari koji se zalažu za mir redovno se suočavaju sa napadima i kritikama. Nećemo odustati. Nastavićemo da insistiramo na tome da je najvažniji zadatak da se sačuvaju ljudski životi. Što duže rat traje, to će više ljudi umreti – naveo je Sijarto.

Istakao je da svaki dan rata rezultuje stotinama ili čak hiljadama smrtnih slučajeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter