Izvor: BSC Happy
29.05.2023 u 17:31
0

„NE NAPUŠTAJTE SKLONIŠTA“: KIJEV DRHTI POD RUSKIM RAKETAMA TVRDE DA SU SVE OBORILI

Eksplozije su odjeknule širom Kijeva u ponedeljak dok je Rusija izvela svoj 16. vazdušni napad na ukrajinsku prestonicu ovog meseca, nekoliko sati nakon što je tokom noći izbacila desetine projektila i dronova.

Sve ruske rakete su oborene, ali je jedna osoba u centralnom Podilskom okrugu prebačena u bolnicu, saopštile su vlasti. Nije prijavljena veća šteta.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da su se čule eksplozije u centralnim okruzima glavnog grada i da su hitne službe upućene.

RUSI POGODILI VAZDUŠNE BAZE: Kijev GAĐAO TERITORIJU RUSIJE

– Napad na Kijev se nastavlja. Ne napuštajte skloništa! –  napisao je u aplikaciji za razmenu poruka Telegram.

Glavne ruske mete su obično zalihe zapadnog oružja, energetski objekti i vladine zgrade, ali činjenica da su rakete iznad Kijeva oborene otežalo je utvrđivanje cilja u ponedeljak.

Rusija je povećala učestalost vazdušnih napada dok se Ukrajina priprema za kontraofanzivu.

U izveštaju lokalne televizije sa raskrsnice na prometnom autoputu prikazane su olupine projektila za koje se činilo da su pogodile semafor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter