Izvor: Tanjug
19.03.2023 u 22:02
1

KINA JE UZ RUSIJU U OVOJ BORBI: Putin zahvalio Siju!

Rusija je otvorena za političko i diplomatsko rešenje situacije u Ukrajini i zahvalna je Kini na njenoj uravnoteženoj poziciji, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

“Rusija je otvorena za političko-diplomatsko rešenje ukrajinske krize“, istakao je Putin u danas objavljenom članku pod naslovom “Rusija i Kina – partnerstvo okrenuto budućnosti“ u listu „Ženmin žibao“.

Putin je u članku posvećenom poseti kineskog predsednika Si Đinpinga Rusiji, rekao da je Moskva zahvalna Kini na njenoj uravnoteženoj poziciji u vezi sa događajima u Ukrajini, kao i na tome što razume njihovu pozadinu i stvarne uzroke.

KINA ZABRINUTA ZBOG ESKALACIJE RATA: Pozivaju Rusiju i Ukrajinu da što pre održe mirovne pregovore!

Ruski predsednik je pozdravio spremnost Kine da igra konstruktivnu ulogu u rešavanju krize, preneo je Interfaks. Kineski predsednik dolazi sutra u zvaničnu posetu Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KINA JE UZ RUSIJU U OVOJ BORBI: Putin zahvalio Siju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter