Izvor: Sputnjik
21.06.2022 u 08:18
0

KINESKI EKSPERT PORUČIO: Rusija ima dva glavna aduta za borbu protiv zapadnih sankcija

Bogatstvo energetskim resursima i prehrambenim proizvodima su glavni aduti Rusije koji joj omogućavaju da se bori sa zapadnim sankcijama, izjavio je za portal „Guanča“ kineski ekspert Sju Polin sa Instituta Rusije, Istočne Evrope i Centralne Azije pri Kineskoj akademiji društvenih nauka.

PESKOV OBJASNIO KAKVA SUDBINA OČEKUJE AMERIČKE PLAĆENIKE: „Jedno je jasno, oni su počinili zločine!“

On je naveo da se Moskva uspešno bori sa antiruskim sankcijama i da sa opštim pokazateljima ekonomije zemlje nema nikakvih problema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ekspert je pojasnio da u to vreme kada su cene gasa u Evropi značajno porasle, Rusija je mogla da poveća isporuke gasa u Evropsku uniju za 30 odsto, čak i u uslovima sankcija.

U Moskvi postoje i velike mogućnosti za izvoz žita, dodao je Polin.

– Vladimir Putin je rekao da će zemlja ove godine moći da izveze 50 miliona tona pšenice, što odgovara nivou iz prethodnih godina. To takođe pokazuje da se Rusija kao i ranije veoma odgovorno odnosi prema svojim obavezama – rekao je ekspert.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter