Izvor: BSC Happy
23.03.2023 u 07:35
0

KIŠA DRONOVA NA UKRAJINU: Preko Bahmuta, Avdijevke i Zaporožja na Kijev!

Ruske bespilotne letelice napale su ukrajinske gradove u masovnom udaru, samo dan posle završene posete kineskog predsednika Moskvi.

Ruske snage pokrenule su talas vazdušnih udara, odnosno slanja dronova na severu i jugu Ukrajine dok se predsednik Vladimir Putin u sredu opraštao od kineskog lidera Si Đinpinga nakon dvodnevne posete Moskvi njegovog kolege autokrate i „dragog prijatelja.

Međutim, i dalje postoji opasnost da bi ukrajinski garnizon u Bahmutu mogao biti opkoljen, navelo je britansko ministarstvo odbrane u svom obavještajnom ažuriranju u sredu.

UKRAJINCI SE POVLAČE IZ BAHMUTA: Teške borbe u jugozapadnom delu grada

Bahmut je postao ključni cilj Moskve, koja ovaj grad vidi kao odskočnu dasku ka završetku osvajanja istočnog regiona Donbasa.

U znak prkosa, kancelarija predsednika Vladimira Zelenskog objavila je snimak na kojem on deli medalje vojnicima za koje je rečeno da su blizu linije fronta u Bahmutu. „Ukrajinske snage su manje-više stabilizovale situaciju u Bahmutu — a ruske snage ne mogu ništa da učine“, rekao je vojni analitičar Oleh Ždanov u prezentaciji na Jutjubu, što je dosta nerealna i isključivo propagandna izjava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter