Izvor: BSC Happy
20.05.2023 u 16:45
0

A KLELI SE U ERDOGANA: Ovaj ogromni broj BOŠNJAKA glasao za KEMALA!

Navodi se da je na izborima u Turskoj, od 3 miliona Bošnjaka koji tamo žive, čak 2 miliona glasalo za Kemala Kiličdaroglua.

Ova šokantna tvrdnja je zanimljiva upravo iz razloga što je aktuelno bošnjačko rukovodstvo isključivo bilo okrenuto ka idejama koje je baštinio Redžep Tajip Erdogan.

@crnahronikabih #erdogan #bosna #turska #turkey #deutchland ♬ orijinal ses – Dünya Lideri R. Tayyip ERDOĞAN


Izbori u Turskoj su pokazali nešto drugo, a to je da velikih 2 miliona glasova, u ovako tesnoj borbi, koja će se završiti drugim krugom između Erdogana i Kemala 27. maja može doneti pobedu ovom drugom, znajući da se kandidati bore ama za baš svaki glas. Činjenica da bošnjačko glasačko telo u Turskoj pribegava prozapadnoj opciji, koja je manje religiozna, manje konzervativna i ponajmanje tradicionalna, otvara mnoga pitanja promene samog bošnjačkog korpusa i njegovog viđenja novog sveta.

BAŠAR PONIZIO ZELENSKOG: Ovim potezom pokazao šta misli FOTO

Uzevši u obzir to da nije svih 3 miliona Bošnjaka sa pravom glasa, onda sa sigurnošću možemo reći da Kemal Kiličdaroglu ima njihovu apsolutnu podršku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter