Izvor: HAPPY BSC
24.01.2023 u 08:52
0

„KOGA, KADA I GDE SAM DESTABILIZOVAO?“ Nastavlja se prepiska između Bele kuće i Prigožina

Prigožin je naglasio da je u svim zemljama, gde god da je delovao, bio na strani aktuelnih vlasti i autohtonog stanovništva i još jednom je pozvao Vašington da mu odgovori koga je, kada i gde destabilizovao.

Osnivač grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin obratio se Sjedinjenim Državama sa pitanjem „koga, kada i gde je destabilizovao“.

– Nažalost, Bela kuća nije odgovorila na moje pismo. A sudeći po komentarima, pominju se opšte fraze o destabilizujućim aktivnostima. Želim posebno da govorim o destabilizujućim aktivnostima. U Ukrajini je rat. Svoju Otadžbinu, čije sam interese branio, branim i braniću – rekao je Prigožin, prenosi RIA Novosti.

„NE ZAUSTAVLJAM KRVARENJE, JA PROLIVAM KRV NEPRIJATELJA!“ Prigožina uporedili sa Raspućinom, šef „Vagnera“ BRUTALNO odgovorio

Prigožin je naglasio da je u svim zemljama, gde god da je delovao, bio na strani aktuelnih vlasti i autohtonog stanovništva i još jednom je pozvao Vašington da mu odgovori koga je, kada i gde destabilizovao.

Prigožinova pres-služba je ranije na svom Telegram kanalu objavila njegovo otvoreno pismo koordinatoru strateških komunikacija Saveta za nacionalnu bezbednost SAD Džonu Kirbiju, koji je na brifingu izjavio da će Vašington uvesti sankcije Vagnerovoj grupi, a da će je Ministarstvo finansija SAD priznati kao „međunarodnu zločinačka organizacija“.

Pismo se sastojalo od jednog pitanja: „Možete li navesti koji je zločin „Vagner“ počinio?“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter