Izvor: Tanjug
20.03.2023 u 11:19
0

KOJI JE KINESKI PLAN ZA UKRAJINU? Peskov otkrio o čemu će Putin razgovarati sa Si Đinpingom

Plan koji je Kina predložila za rešavanje sukoba u Ukrajini i teme koje su u njemu formulisane biće dotaknute na ovaj ili onaj način tokom sastanka ruskog lidera Vladimira Putina i kineskog predsednika Si Đinpinga, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

KINA JE UZ RUSIJU U OVOJ BORBI: Putin zahvalio Siju!

-Nesumnjivo, Ukrajina će se naći na dnevnom redu- rekao je Peskov novinarima, prenosi list Izvestija.

Peskov je dodao da će predsednik Ruske Federacije dati iscrpna objašnjenja, kako bi Si Đinping iz prve ruke dobio uvid u to kako ruska strana vidi aktuelnu situaciju.

Na pitanje da li bi Kina mogla da posreduje između Moskve i Vašingtona tokom sukoba u Ukrajini, portparol Kremlja je odgovorio da za to ne postoje nikakvi preduslovi sa strane SAD.

-Vidimo liniju usmerenu na sprečavanje usporavanja borbenih dejstava. I Vašington i Stejt department i Savet za bezbednost SAD govore o tome otvoreno i zvanično- rekao je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter