Izvor: Tanjug/BSC Happy
18.05.2023 u 21:30
2

KONAČNI OBRAČUN POD BAHMUTOM: Ukrajinski jurišnici UKOPANI pod ruskom ARTILJERIJOM VIDEO

Ruske trupe vrše napade po linijama snabdevanja u blizini Bahmuta kako bi pokušale da zaustave napredovanje ukrajinske vojske, kažu vojnici u blizini linije fronta.

 – Sada, većim delom, kada smo krenuli da napredujemo, Rusi granatiraju sve pravce ka prednjim položajima, tako da naša oklopna vozila ne mogu da isporuče više pešadije, municije i ostalog – rekao je komandant ukrajinskih jedinica u toj oblasti Petro Podaru.

Zamenica ukrajinskog ministra odbrane Hana Malijar saopštila je danas da su kijevske snage u sredu odbile jednodnevne napade Rusije u Bahmutu.

MISTERIJA VELIKE EKSPLOZIJE: Zbrisano ukrajinsko SKLADIŠTE ORUŽJA

– Neprijatelj je prikupio većinu svojih rezervi do Bahmuta i značajno ojačao grupu – napisala je ona na svom kanalu na Telegramu i dodala: „Danas je neprijatelj napadao Bahmut ceo dan. Svi napadi su odbijeni“.

Višenedeljna saopštenja Kijeva da će započeti veliku kontraofanzivu ostaju samo na praznim rečima. Prvi put je rat u fazi kada ukrajinski vojnici imaju priliku za pravi juriš. U ovom slučaju reč je o toliko pominjanom Bahmutu, koji nikako da bude u rukama jedne, ili druge strane.

Linija snabdevanja ovog grada je tanka nit, koji Rusi mogu svakog trenutka da prekinu i konačno slome otpor koji je, kao i njihov napad simbol ovog rata, ili što bi Rusi rekli „Specijalne vojne operacije“. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KONAČNI OBRAČUN POD BAHMUTOM: Ukrajinski jurišnici UKOPANI pod ruskom ARTILJERIJOM VIDEO”

  1. Ako je Bahmut toliko važan za Ukrajinsku stranu,jer to je grad u NR Donjeck,onda što tek bude,kada ruske snage i Vagner i Čečeni idu šrema zapadu ,dublje u Ukrajinu te pređu Dombas?Pa jeli potrebno toliko rekruta,koji ne znaju ratovati dati u to klaonicu?Jeli onaj mali glumac svestan što čini Ukrajincima?On kao potomak Jevreja o tome ne misli,nego na onu staru Ursulu,te pusti suzicu njoj u lice.Bogat u dolarima,a obučen kao prosjak.Svakako Bahmut še ovih dana pasti u celini u ruke vojske,koja se bori za Rusiju,a AZOVci če bežati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter