Izvor: Informer
25.07.2022 u 16:34
0

KONAČNO ODLUČENO! Evo ko će biti domaćin Evrovizije 2023. godine!

Evrovizija naredne godine neće biti održana u Ukrajini, iako su na ovogodišnjem takmičenju osvojili prvo mesto. Ta odluka je doneta zbog ratnog stanja u Ukrajini. 

EVROVIZIJA 2023! HOĆE LI NJUKASL BITI DOMAĆIN EVROSONGA?

Evropska radiodifuzna unija (EBU) zvanično je saopštila da će se poznato muzičko takmičenje definitivno održati u Velikoj Britaniji, zemlji koja je osvojila drugo mesto na ovogodišnjem Eurosongu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EBU je otvorila pregovore sa BBC-jem, a još uvek se ne zna koji grad će biti domaćin. Postoje velike šanse da se Evrovizija 2023. održi u Glazgovu ili Mančesteru, ali će svakako svi gradovi koji su u opticaju morati da prođu kroz postupak nadmetanja i da pri tome imaju sve što je neophodno za ovu veliku manifestaciju, poput odgovarajućih objekata.

Pre nekoliko meseci organizatori „Pesme za Evroviziju“ saopštili su da nisu ispunjeni uslovi da ono bude održano u zemlji odakle je ovogodišnji pobednik, odnosno u Ukrajini. 

– Iako je tradicija da pobednik Evrovizije bude domaćin naredne godine, nakon što smo obavili istraživanje zasnovano na različitim kriterijumima, zaključili smo da nije moguće takmičenje održati u Ukrajini. Evrovizija je jedna od najkompleksnijih TV produkcija, sa hiljadama ljudi koji rade na takmičenju, ali i prisustvuju, a za sam događaj potrebno je 12 meseci da se pripremi – saopštili su tada iz Evropske radiodifuzne unije.

Podsetimo, na Eurosongu održanom u maju 2022. u Italiji pobedila je ukrajinska grupa „Kalush Orchestra“ sa pesmom „Stefania“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter