Izvor: HAPPY BSC
20.02.2023 u 19:25
1

KONGRESMENKA GRIN KRITIKOVALA ZELENSKOG ZBOG IZGLEDA: „Radosno uzima naš novac u duksevima i majicama! Uvredljivo!“ (VIDEO)

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je svojim izgledom uvredio američkog lidera Džoa Bajdena koji je stigao u Kijev, izjavila je kongresmenka Mardžori Tejlor Grin.

– Zelenski ne može ni da stavi kravatu kada se pozdravlja sa predsednikom SAD. On radosno uzima naš novac u duksevima i majicama. Tako uvredljivo“, napisala je ona na Tviteru.

Političarka je više puta kritikovao američku administraciju zbog finansijskih injekcija za održavanje režima u Kijevu. Ona je istakla da je Ukrajina jedna od najkorumpiranijih država na svetu i navela potrebu revizije pomoći dodeljene Zelenskom.

BAJDENOVA POSETA KIJEVU NE MOŽE DA UTIČE NI NA ŠTA! Američki predsednik želi da podigne sopstveni rejting pred predsedničke izbore

U januaru su Grin i njen kolega iz partije Majkl Mekol najavili spremnost da krenu dalje po ovom pitanju i potvrdili odbijanje „otvorenih provera“ Kijevu.

Bajden je danas nenajavljeno posetio Ukrajinu. Poznato je da je ujutru vozom stigao u glavni grad. Prema pisanju medija, poseta je planirana tajno iz bezbednosnih razloga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KONGRESMENKA GRIN KRITIKOVALA ZELENSKOG ZBOG IZGLEDA: „Radosno uzima naš novac u duksevima i majicama! Uvredljivo!“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter