Izvor: tanjug
14.12.2022 u 10:13
0

KREMLJ POTVRDIO: Prvi put posle 10 godina neće biti održana tradicionalna Putinova konferencija za novinare na kraju godine

Tradicionalna konferencija za novinare na kraju godine, predsednika Rusije Vladimira Putina, o stanju nacije pred Federalnom skupštinom Ruske Federacije, verovatno će biti organizovana sledeće godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Obraćanje se organizuje jednom godišnje i odbrojavanje počinje od datuma prethodnog obraćanja. Zbog toga bi obraćanje moglo biti sledeće godine. Verujem da ove godine neće biti organizovano -rekao je za TASS izvor iz skupštine.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je ranije saopštio da prvi put posle 10 godina neće tradicionalna konferencija neće biti održana. 

-Što se tiče velike konferencije za štampu, da, ona se neće održati pre Nove godine- rekao je Peskov i dodao da bi Putin mogao da „pronađe način“ da razgovara sa medijima. 

On je, naime, rekao da će ruski predsednik naći priliku da razgovara sa novinarima istakavši da „to radi redovno“.

Peskov nije naveo razlog zbog kojeg neće biti održana godišnja  konferencija za štampu.

Tokom proteklih 10 godina godišnja konferencija za ruske i strane novinare obično su trajale satima, a ruski predsednik je na njima odgovarao na širok spektar pitanja.

Zapadni mediji ocenjuju da ove godine konferencija za novinare neće biti održana da bi se predupredila pitanja o ruskoj specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter