Izvor: Tanjug
12.10.2022 u 15:11
0

Lajčak istakao da će region biti bezbedan tek kada se sve zemlje pridruže EU!

Specijalni predstavnik EU za Zapadni Balkan Miroslav Lajčak, izjavio je danas da će region biti bezbedan tek onda kada se sve države pridruže Evropskoj uniji i naglasio da je Unija posvećena evropskoj integraciji Balkana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lajčak je na obuci za balkanske diplomate u Školi transnacionalnog upravljanja istakao da je potrebno da se dobra volja pretvori u konkretne rezultate.


EK sutra predstavlja godišnji izveštaj o napretku zemalja Zapadnog Balkana, očekuje se da Srbija dobije dobru ocenu!

– Region će biti bezbedan tek kada se sve zemlje pridruže EU. Posvećeni smo evropskom zapadnom Balkanu. Iskrenost se vratila. Proširenje je ponovo političko. Ali da bi to postalo stvarnost, potrebno je da dobru volju pretvorimo u konkretne rezultate – objavio je Lajčak na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter