Izvor: BSC HAPPY
30.01.2023 u 11:28
0

LAVROV OŠTRO: „Zapad nije sposoban da pregovara“

Nesposobnost Zapada da pregovara i njihove prevare, podstiču našu rešenost da dajemo prioritet razvoju južnog i istočnog vektora spoljne politike, kazao je Lavrov.

Neukrotivost i prevara Zapada jačaju rešenost Rusije da da prioritet južnim i istočnim vektorima svoje spoljne politike, rekao je Sergej Lavrov.

– Već neko vreme nam je jasno da samo postojanje Rusije kao jednog od osnovnih sistemskih elemenata na ekspanzivnom evroazijskom prostoru predstavlja problem za naše protivnike, istakao je ruski šef diplomatije.

ZONA KONFLIKTA NE SME DA ESKALIRA: Lavrov pozvao Izraelce i Palestince da ne dozvole pogoršanje situacije!

Međutim, istorija uvek iznova uči da svaki pokušaj da se uzdrma ruska državnost, da se društvo podeli, štaviše, da se naruši teritorijalni integritet zemlje, samo olakšava konsolidaciju našeg naroda, podstiče nastavak kursa ka suverenizaciji ključnih sfera života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međuvremenu, potvrđuje se nesposobnost Zapada da pregovara i njihova lažljivost, što podstiče našu rešenost da prioritetno postavimo razvoj južnog i istočnog vektora spoljne politike, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter