Izvor: Sputnik Srbija
04.07.2022 u 10:50
0

LIDER LNR: Ukrajinske snage bi mogle da pokušaju da povrate teritorije! Nikome neće ustupiti teritorije na koje smo ušli

Ukrajinske snage mogle bi da pokušaju da „povrate“ teritorije LNR nakon što su savezničke snage zauzele Lisičansk, ali im to neće biti dozvoljeno, izjavio je lider Luganske Narodne Republike Leonid Pasečnik.

„Povodom bezbednosti i koraka koje preduzimaju Oružane snage Ukrajine i neonacistički bataljoni, koji će verovatno pokušati da povrate teritorije, želim sasvim odgovorno i nedvosmisleno da kažem da niko nikome neće ustupiti teritorije na koje smo ušli“, izjavio je Pasečnik za televiziju „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lider LNR je primetio da savezničke snage imaju dovoljno snaga i sredstava da to spreče.

„Što se tiče toga da ovde nije isključen rad diverzantsko-terorističkih grupa, onda je to, naravno, teži zadatak, jer one ulaze prerušene u civile, prerušene u izbeglice, pa smo i mi organizovali rad u tom pravcu“, dodao je on.

RUSKA GARDA IZNELA ČVRSTE DOKAZE: Posmatrači OEBS-a sarađivali sa ukrajinskim specijalnim službama

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu saopštio je o oslobađanju Luganske Narodne Republike. Kao rezultat uspešnih vojnih dejstava Oružanih snaga Rusije, zajedno sa jedinicama Narodne milicije LNR, uspostavljena puna kontrola nad gradom Lisičanskom i nizom obližnjih naselja, od kojih su najveća Belogorovka, Novodružesk, Malorjazancevo i Bela Gora.

Napuštajući grad, ukrajinski militanti su digli u vazduh i uništili neke od važnih administrativnih zgrada, uključujući gradsku kuću. Savezničke vojne snage su nakon ulaska u grad istakle Zastavu pobede na porušenu zgradu gradske uprave.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter