Izvor: Blic.rs/Srna
12.03.2023 u 22:15
0

SASTAJE SE SA KOLEGOM: Lukašenko stigao u zvaničnu posetu Teheranu!

Ovo je treća Lukašenkova poseta Iranu. Njegova prethodna poseta bila je 2006. godine.

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko doputovao je večeras u zvaničnu posetu Iranu tokom koje će razgovarati sa iranskim kolegom Ebrahimom Raisijem.

SMRTNA KAZNA ZA VELEIZDAJU: Pala konačna odluka, Lukašenko potpisao zakon!

Dva predsednika sutra će se prvo sastati nasamo, a zatim će im se pridružiti delegacije njihovih zemalja.

Očekuje se da će se razgovarati o realizaciji projekata iz oblasti industrije, poljoprivrede, saobraćaja i logistike. Posebna pažnja biće usmerena na situaciju u regionu i svetu.

Dva predsednika su se poslednji put sastala u septembru 2022. u Samarkandu, na marginama samita Šangajske organizacije za saradnju.

Tokom boravka u Teheranu, Lukašenko će se sastati i sa iranskim vrhovnim vođom ajatolahom Alijem Hamneijem i nizom visokih vladinih zvaničnika i poslanika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter