Izvor: Sputnjik
28.04.2023 u 17:02
0

LUKAŠENKO OTKRIO ŠTA MU PORUČUJU ZAPADNI POLITIČARI: „Belorusija je spremna za svaki slučaj“

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da smatra da ni Poljska ni Ukrajina neće napasti njegovu zemlju.

NUKLEARNA PODMORNICA SAD STALA U GUAM: Putuje ka Koreji

-Smirite se, polako. Niko nas neće napasti. Između ostalog, Ukrajinci. U to me uveravaju i zapadni političari sa kojima se sastajem, govore mi da ni Ukrajinci, ni Poljaci neće napadati Belorusiju. Ali svakako treba biti spreman za svaku mogućnost -kazao je Lukašenko tokom razgovora sa građanima Gomeljske oblasti.

Takođe je rekao i da ne želi da se Belorusija uvuče u punopravni rat, ali da Minsk svakako sve ovo što se događa u blizini Belorusije pomno prati i uzima u obzir prilikom planiranja sopstvene odbrane.

-Tamo je rat, tamo se i NATO širi. Ne dovlačim ja tek tako nuklearno naoružanje u našu zemlju. U protivnom ćemo ispod nečije čizme opet biti- dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter