Izvor: Tanjug
19.12.2022 u 17:21
0

LUKAŠENKO SUPTILNO PORUČUJE DA IM ZAPAD NE MOŽE NIŠTA? „Rusija i Belorusija su prevazišle sve moguće negativne posledice sankcija!“

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko rekao je danas da su zahvaljujući zajedničkim koracima Rusija i Belorusija uspele da prevaziđu moguće negativne posledice zapadnih sankcija.

BELORUSKO- RUSKA INTEGRACIJA: Prva tema razgovora Putina i Lukašenka

„Zahvaljujući zajedničkim koracima generalno smo uspeli da prevaziđemo moguće negativne efekte sankcija. Belorusija i Rusija su uradile dobar posao usvajanjem zajedničkih programa.

Postoje određeni pomaci u skoro svim oblastima“, rekao je Lukašenko tokom sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Minsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lukašenko je naglasio da će rešavanje osetljivih ekonomskih pitanja od kojih zavisi dobrobit građana Rusije i Belorusije su apsolutni prioriteti vlade dve zemlje. I

stakao je i da su se među pitanjima tokom razgovora na najvišem nivou između Minska i Moskve našla i ona koja se tiču odbrane i bezbednosti. Beloruski predsednik je tokom sastanka izrazio nadu da će se konstruktivni dijalog o bezbednosti sa Zapadom nastaviti.

„Rusija i Belorusija otvorene su za dijalog sa drugim državama, uključujući i evropske. Nadam se da će se uskoro tamo čuti glas razuma i da ćemo preći na konstruktivnu diskusiju o zajedničkoj bezbednosti i budućem svetskom poretku“, rekao je Lukašenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter