Izvor: Kurir
14.05.2023 u 09:32
1

LUKAŠENKO U BOLNICI: „Desna ruka mu je bila zavijena…“ Nije dobro?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko primljen je u bolnicu u Minsku.

Kako su javili, povorka automobila koja obično prati Lukašenka stigla je u bolnicu oko 7 uveče. Za to vreme prilaz bolnici je bio zatvoren, a sve okolne ulice bile su pod prismotrom naoružanih stražara.

Lukašenko se poslednji put pojavio u javnosti 9. maja, kada je zajedno sa Vladimirom Putinom prisustvovao paradi povodom Dana pobede u Moskvi.

TREĆI SVETSKI RAT KREĆE OVDE: PROJEKTIL krenuo u pravcu POLJSKE

Tada su svi komentarisali da predsednik Belorusije izgleda prilično slabo. Za razliku od ostalih lidera koji su prisustvovali proslavi, Lukašenka je trebalo voziti čak i na kratke udaljenosti. Zbog slabosti je čak propustio i zvanični ručak sa Vladimirom Putinom.

Lukašenko je izgledao „umorno i nervozno lupkajući nogama“, a „desna ruka mu je bila vidno zavijena i generalno se činilo da mu nije dobro“.

Kasnije tog dana, Lukašenko je prisustvovao proslavi Dana pobede u Minsku. Međutim, on je prekršio tradiciju i umesto vojne uniforme obukao je odelo i nije održao govor. A u poslednje dve nedelje prisustvovao je vrlo malo događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LUKAŠENKO U BOLNICI: „Desna ruka mu je bila zavijena…“ Nije dobro?”

  1. POSTOVANI, PRIMUTE MOJE NAJISKRENIJE ZELJE ZA BRZO OZDRAVLJENJE.VASE PRIJATELJSTVO OREMA SRPSKOM NARODU NECE NIKAD BITI ZABORAVLJENO.MOLIM BOGA ZA VASE ZDRAVLHE!

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter