Izvor: BSC HAPPY
30.01.2023 u 21:33
1

MAĐARSKA I AUSTRIJA SLOŽNE „Ne šaljemo oružje u zonu sukoba, jer želimo da izbegnemo njegovu eskalaciju!“

Mađarska i Austrija neće slati oružje Ukrajini i želele bi da spreče eskalaciju sukoba koji je u toku, rekao je Kristof Salaj-Bobrovnicki posle razgovora sa austrijskom koleginicom Klaudijom Taner u ponedeljak u Budimpešti.

„Stav Mađarske je jasan: mi ne šaljemo oružje u zonu sukoba, jer želimo da izbegnemo njegovu eskalaciju, a naša pozicija se poklapa sa stavom Austrije“, rekla je Salaj-Bobrovnicki, napominjući da su dva ministra razgovarala o situaciji u Ukrajini.

Neutralna Austrija takođe ne isporučuje oružje tamo gde se odvijaju neprijateljstva.

MNOGI SE PITAJU DA LI JE POSTIGLA CILJEVE: SAD testirale moćnu hipersoničnu raketu „Lokid Martin“!

U međuvremenu, Taner je rekla da smatra da je najveća opasnost prelivanje ukrajinskog sukoba u Evropu.

„Ne govorimo samo o konvencionalnom ratu, već i o netradicionalnim pretnjama, kao što je rast migracija, pogoršanih ratom“, rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAĐARSKA I AUSTRIJA SLOŽNE „Ne šaljemo oružje u zonu sukoba, jer želimo da izbegnemo njegovu eskalaciju!“”

  1. Austrija je pripremala Ukrajinu godinama unazad da ima moć za ovo što se sada dešava. Uništavala je sve vredno u zemljama Balkana sistematski: Srbija, Bugarska,…a sada se kao suprotstavlja …neka ne glumi nama koji znamo ko je Austrija. Ona je i Hitlera iznedrila pa je Hitler započeo proces u nemačkoj. Dovoljno je maskarade!!

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter