Izvor: Kurir.rs
31.03.2023 u 08:53
0

„NIKO NIJE IZNAD ZAKONA“: Oglasio se bivši Trampov advokat nakon podizanja optužnice!

Tramp negira da je uopšte imao aferu s tom ženom, a njemu bliske osobe tvrde da je Koen delovao na svoju ruku.

Majkl Koen, bivši advokat Donalda Trampa, oglasio se saopštenjem nakon što je velika porota u četvrtak izglasala optužnicu protiv Trampa.

TRAMP SE OGLASIO POSLE PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV NJEGA: „Demokrate su lagale, varale i krale, ovo će se obiti Bajdenu o glavu!“

– Prvi put u istoriji naše zemlje, optužen je predsednik (sadašnji ili bivši) Sjedinjenih Država. Ne ponosim se izdavanjem ove izjave i želim da podsetim sve na pretpostavku nevinosti. Međutim, ja se tešim potvrđivanjem izreke da niko nije iznad zakona; čak ni bivši predsednik. Današnja optužnica nije kraj ovog poglavlja, već samo početak – navodi se u saopštenju i dodaje:

– Sada kada je optužnica podignuta, bolje je za slučaj da ona govori sama za sebe. Dve stvari koje želim da kažem u ovom trenutku su da je odgovornost važna i ja ostajem pri svom svedočenju i dokazima koje sam pružio okružnom tužiocu Njujorka.

Upravo je Koen rekao da je on isplatio novac glumici Stormi Danijels po Trampovom nalogu kako bi kupio tišinu o vanbračnoj aferi tada još predsedničkog kandidata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter