Izvor: Blicžena
10.06.2023 u 21:30
0

„SAMO BABE NOSE DUGE SUKNJE I ZATO VOLIM MINIĆ“: Makronova žena pokazala izvajane NOGE i zavela muškarce širom sveta (VIDEO)

Brižit Makron uvek privlači pažnju odabranim i stilizovanim kompletima koje bira. U njenom ormaru prevladavaju neutralne boje, čiste linije, bezvremenski krojevi – francuski šik.

Brižit Makron verna je kratkim suknjama i haljinama. Prvu damu Francuske, po svoj prilici, nikad nećemo videti u dužoj suknji ili haljini. Ne zanima je ko šta misli i kako treba da se oblači, to je i pokazala prilikom posete pariskom muzeju Luvr.

MOĆNI LIDER JE LUD ZA NJENOM HARIZMOM, SENZUALNOŠĆU I DOMINACIJOM: Brižit Makron proslavlja 70. rođendan, a ove intimne detalje iz njihovih života niko nije znao (FOTO)

Prvoj dami Francuske najdraži brendovi su Dior i Saint Laurent, te supruga francuskog predsednika Emanuela Markona po pitanju stila i elegancije nikada ne izneveri. Ono od čega Bridžit takođe nikada ne odustaje su kratke suknje. Bez obzira na to što ima 70 godina, rado će pokazati vitke noge.

Tako je bilo i ovog puta povodom nedavne izložbe „Napulj u Parizu“ u Luvru, gde je pažnju privukla još jednom kombinacijom. Elegantna crna haljina suptilnog A-kroja bila je ukrašena efektnim detaljima – decentnim V-izrezom, kaiševima sa zlatnim detaljima. Haljina je bila kratka, tik iznad kolena, a time je Brižit još jednom potvrdila da je od dugih krojeva davno odustala, dok je bila još devojka.

„Nosim suknje iznad kolena, a ne miniće! Priznajem da sam volela da nosim miniće kad sam bila mlađa, drugarice i ja smo ih sakrivale u torbama kad bismo smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi: ‘Moj bože, izgledaš kao kao neka baba.’ Nikad ih više nisam nosila“, otkrila je gospođa Makron u intervjuu za „Elle“ pre nekoliko godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter