Izvor: Novosti.rs
01.04.2023 u 18:28
0

MALTRETIRANJE MITROPOLITA PAVELA: Nacistički metodi zbog kojih mu život visi o koncu!

Namesnik Кijevsko-pečerske lavre mitropolit Pavel, koji se trenutno nalazi u bolnici nakon što mu je pozlilo na saslušanju, biće prinudno doveden na novo saslušanje danas u 18.30 po lokalnom vremenu iako je sud prethodno odobrio da se saslušanje odloži za 3. april.

Mediji navode i da je advokat mitropolita takođe potvrdio da se vladika trenutno nalazi u bolnici ali da će ga pod prinudom ipak prebaciti u sud.


Ranije danas starešina Кijevsko-pečerske lavre, mitropolit Pavel izjavio da mu je uručeno obaveštenje o pokretanju postupka zbog sumnje da je odgovoran za raspirivanje međuverske mržnje i saradnju s Rusijom.

TEROR ZELENSKOG: Udara sankcije u sopstvenoj državi!

Potom su pripadnici SBU izvršili pretres prostorija u kojima mitropolit živi, Ukrajinska pravoslavna crkva je saopštila da su mitropolita pozvali i na saslušanje u podne po lokalnom vremenu.

Starešina Кijevsko-pečerske lavre je rekao da je sve što se trenutno događa progon crkve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter