Izvor: BSC HAPPY
26.01.2023 u 19:30
0

Mediji: U petak rasprava u Evropskoj uniji o uvođenju gornje granice cena ruskih naftnih derivata!

Evropska komisija poslala je zemljama Evropske unije predlog o uvođenju gornje granice cena ruskih naftnih derivata.

Rasprava je navodno zakazana za 27. januar, preneli su mediji.

Ranije mediji su objavili vest da EU istražuje mogućnost da uvede ograničenje cene od 100 dolara po barelu na ruske naftne proizvode kojima se trguje uz premiju, kao što je dizel gorivo, i ograničenje cene od 45 dolara po barelu za ruske naftne proizvode kojima se trguje uz popust, poput mazuta.

DOGOVOR PJONGJANGA I VAGNER GRUPE? Južna Koreja se konsultuje sa SAD: „Tražimo opcije da odgovorimo“

„Predlog (EK) je upućen vladama EU, čiji će predstavnici o njemu razgovarati na sastanku u petak popodne, sa ciljem da se zaključi dogovor pre stupanja na snagu 5. februara ograničenja cena na uvoz ruskih naftnih derivata u u skladu sa sporazumom između zemalja G7″, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter