Izvor: Tanjug
31.12.2022 u 15:06
0

MEDVEDEV O DRAMATIČNOJ 2022. GODINI: Moto Rusije bio je „svoje ne ostavljamo na cedilu“

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev izjavio je danas da je moto Ruske Federacije za 2022. bio ''svoje ne ostavljamo na cedilu''

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev izjavio je danas da je moto Ruske Federacije za 2022. bio “svoje ne ostavljamo na cedilu“.

On je rekao da je Rusija “širom otvorila vrata svoje otadžbine za svu njenu braću i sestre“.

MEDVEDEV I OBAMA KLJUČNE TAČKE? Dvojica bivših predsednika podigli su saradnju Sjedinjenih Država i Rusije!

Medvedev je istakao da je 2022. bila dramatična, ali je ujedno i predstavljala prekretnicu, jer Rusija “više nije mogla da gleda genocid koji je ukrjainski režim sprovodio“.

– Za celu našu zemlju i svakog od nas godina je bila užasno teška i dramatična. Nismo mogli više da gledamo na to kako kijevski režim puca na građane Donbasa, gradi blokade i gaji mržnju prema Rusiji i svemu ruskom – rekao je Medvedev.

On je dodao da če vlasti Rusije uvek štititi prava i slobode ruskih građana, kao i da je Rusija sada postala jača, “jer su svi Rusi sada zajedno“.

Medvedev je zaključio da će neprijatleji Rusije pokušavati da je “slome i potčine“, ali da niko u tome neće uspeti, kao i da će “ciljevi specijalne vojne operacije biti realizovani“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter