Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 17:00
0

Medvedev pozdravio ORBANOVU ODLUKU! „Razumni lideri neće u PROVALIJU sa STERILIZOVANIM EVROPSKIM STADOM koje na klanicu predvodi AMERIČKI PASTIR!“

Premijer Mađarske Viktor Orban učinio je hrabar korak odbivši da podrži nove sankcije protiv Rusije, izjavio je zamenik predsednika Saveza bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Premijer Mađarske Viktor Orban, koji je unet na spisak sajta ‘Mirotvorac’, učinio je hrabar korak za bezglasnu Evropu. Odbio je da podrži embargo na energente koji je razoran za ekonomiju njegove zemlje i bezumne sankcije protiv religijskih vođa“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ORBAN REKAO „NJET“ EVROPSKOJ UNIJI! Surovo je ODJAVIO EU, a onda je pomenuo Putina i patrijarha Kirila

Prema njegovom mišljenju, najrazumnijim liderima Evropske unije je „dosta da se tiho kreću ka provaliji zajedno sa sterilizovanim evropskim stadom koje na klanicu vodi američki pastir“.

„Videćemo šta će taj pastir preduzeti. I, naravno, kako će se ponašati onaj deo stada koji je spreman da se žrtvuje zarad sitosti pastira“, zaključio je Medvedev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter