Izvor: Tanjug
20.09.2022 u 09:56
0

MEDVEDEV: Referendumi u Donbasu su od velikog značaja ne samo za zaštitu stanovnika, već i za obnavljanje „istorijske pravde“!

Zamenik predsednika ruskog Saveta za bezbednost Dmitrij Medevedev ocenio je da su referendumi u Donbasu od velikog značaja ne samo za zaštitu stanovnika samoproglašenih Luganske i Donjecke narodne republike (LNR, DNR) i drugih, kako je naveo, „oslobođenih teritorija“, već i za obnavljanje „istorijske pravde“.

Prema oceni Medvedeva, ti referendumi potpuno menjaju vektor razvoja Rusije u sledećim decenijama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„I ne samo naše zemlje. Zato što će posle njihovog sprovođenja i prijema novih teritorija u sastav Rusije geopolitička transformacija u svetu postati nepovratna“, napisao je Medvedev na Telegramu.

Istakao je da je zadiranje na teritoriju Rusije „zločin, čije izvršenje omogućava upotrebu svih snaga samoodbrane“.

PROPADAJU SVI POKUŠAJI UKRAJINSKE VOJSKE DA NAPADNU HERSOSNKU OBLAST: „Oni su stalno pod vatrom i trpe velike gubitke!“

Prema njegovim rečima, ništa manje nije važno ni to što posle izmena Ustava Rusije nijedan budući lider Rusije, nijedan zvaničnik neće moći da poništi te odluke.

„Baš zato se ovih referenduma toliko plaše u Kijevu i na Zapadu. Baš zato ih i treba sprovesti“, smatra Medvedev.

Javne komore LNR i DNR obratile su se juče liderima tih samoproglašenih republika Leonidu Pasečniku i Denisu Pušilinu sa inicijativom da hitno budu održani referendumi o ulasku LNR i DNR u sastav Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter