Izvor: Blic.rs
12.03.2023 u 15:54
1

UKRAJINSKI MINISTAR NE KRIJE STREPNJU: „Ne očekujem brze isporuke aviona, ali obuka PILOTA treba da počne sada!“

Neizvesna situacija potpuno razara sve pred sobom.

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da ne očekuje brze isporuke zapadnih borbenih aviona Ukrajini, ali smatra da bi sada trebala da počne obuka ukrajinskih pilota.

JASAN SIGNAL RUSIJI DA JE SE NIKO NE PLAŠI: Kuleba o Bajdenovoj poseti Kijevu

Kuleba je za nemački list „Bild am zontag“ rekao da ne očekuje da će se isporuka lovaca desiti u skorije vreme jer je, kako je naveo, to veoma težak zadatak u smislu logistike i tehnologije.

– Zato kažemo da obuka ukrajinskih pilota na zapadnim lovcima treba da počne sada, da kada se donese odluka o nabavci aviona, ne gubimo vreme i mnogo meseci na obuku – rekao je Kuleba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINSKI MINISTAR NE KRIJE STREPNJU: „Ne očekujem brze isporuke aviona, ali obuka PILOTA treba da počne sada!“”

  1. Шта ће вам непотребни трошак када вам нестаје Држава. Где ће летети и за кога ??

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter